Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Вересень » 23

23 вересня відбулося чергове засідання Президії Львівської територіальної організації ППВПУ під головуванням очільника ЛТО ППВПУ Олега Турчина.

Участь у нараді від ДП «Львіввугілля» взяли  технічний директор- перший заступник генерального директора Олег Акімов, головний бухгалтер Тарас Бабій та головний механік Володимир Голуб. Також були присутні директори, голови первинних організацій шахт та допоміжних підприємств.

На порядку денному стояло питання підготовки шахт держпідприємства до роботи в осінньо-зимовий період 2015-2016 р.р.

Згідно довідки про готовність шахт до роботи взимку ... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 23.09.2015

23 вересня перед представниками шахт – головними механіками, начальниками дільниць вибійного обладнання, механіками дільниць - представники німецького виробника мастильних матеріалів «Bechem” провели презентацію своєї продукції.

Зокрема, представники розповіли про понад 180-літню історію фірми, яка увесь цей час продукує виключно вузькоспеціалізовані мастильні суміші та показали фільм про використання їх у роботі.

Відбулася презентація спеціального концентрату, що підходить до мехкріплення Дружківського заводу, яке використовується на наших вугільних підприємствах. На твердження представника «Bechem», мастильні матеріали для гірничої промисловості їхнього виробництва завдяки тому, що виготовлені спеціально ... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 23.09.2015