Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Вересень » 04

Так відзиваються на шахті "Вели­ко­мо­стівська"  про електрослюсаря підземного дільниці вибійного устат­кування  Віктора ВІТИКА.

- У мехцеху завжди працюємо ко­мандою, - розповідає  Віктор  Богда­нович. -  Оновлюється  шахтний техніч­ний парк  дуже повільно, тому вже, як-то кажуть, набили руку та ремонтуємо практично усю наявну на шахті техніку-комбайни, комплекси, секції, ре­дуктори, насоси тощо. Ось один з шахтних ком­байнів КМ-87 без капремонту вже який рік. Піднімаємо, ревізуємо, відновлюємо та й направляємо раз за разом у лаву. Сло­вом, роботи завжди вистачає, щод­ня нові наряди. Сьогодні разом з напар­ником Миколою Стефурою ремонтуємо цей вал.

На дільниці ... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 04.09.2015

Саме так розпочала нашу розмову завідуюча учпунктом шахти "Межирічанська" Ганна ГНАТИК.

 - У Червоноградському учбово-курсовому комбінаті я  з 1977 року, - згадує Ганна Петрівна. - У цьому ко­лективі високоосвічених, інтелігент­них та відданих своєму покликанню людей я і сформувалася як особистість та спеціаліст. Там же і познайомилася зі своєю другою половинкою - чоловіком Богданом Степановичем. Він прийшов на курси прохідників з "шостої" шахти, побачив мене і більше ми не роз­лу­чалися. Невдовзі ми одружилися.  Наші два сини пішли чоловіковою до­ро­гою: Степан - механік дільниці шахтного транспорту на "Черво­ноград­ській", Андрій працює у шахтомонтажному управлінні. З середини 80-х і до 2006 року я працювала май ... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 04.09.2015