Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Листопад » 13

Життєва філософія вете­ра­на шахти "Великомостів­ська", ка­ва­ле­ра знаку "Шах­тар­ська слава" Пав­ла  ПРОЦИКА (на фото), який ще й досі не  по­лишає роботи, про­с­та і во­д­­­ночас складна.

 - Щоб у житті не робив, треба ро­бити красиво, -  стверджує цей спов­нений сили та енергії по­важ­ний гірник. - Адже якщо людина хоче зробити якісно, відразу ж думає, щоб було й пра­­ви­льно.

Цей принцип він застосовує у зов­сім не художній своїй роботі електрослюсаря дільниці адміністративно-по­бу­тового  комбінату. В усьому, що стосується елект­рооб­лад­нання чи то електр ... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 13.11.2015

Вантажно-транспортне  управління  -  важлива  ланка  у  структурі ДП "Львіввугілля". Силами колективу управління здійснюється за­лізничне сполучення між шахтами, збагачувальною фабрикою ПАТ "Ль­вівська вугільна компанія" та споживачами твердого палива. Про підсумки ро­боти управління з початку 2015 року - у інтерв'ю з началь­ником ВТУ Олександром БАРНОЮ.

-  Олександре  Юлійовичу,  як спрацювало ВТУ з початку року?

- Переважна  більшість наших пе­ревезень  пов'язані  з твердим па­ли­вом, тому виконання планових по­­каз­ників напряму залежить від роботи вугільних шахт. Незважаючи на не­ритмічну роботу збагачувальної фаб­рики та проблеми з підтвердженням зая­вок від енергетиків, за  дев&rsquo ... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 13.11.2015