Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Лютий » 04

Письменник і видавець з Черво­нограда, спецкор львівської газети "Ак­цент" колишній шахтар (працю­вав гірничомонтажником підземним на шахті "Великомостівська") Ігор ДАХ (на фото в центрі) побував у журналістському від­ряд­женні на східних теренах Ук­раї­ни, де продов­жуються бойові дії в зоні прове­ден­ня АТО.

Неза­ба­ром із друку вийде нова книга червоноградського письмен­ника під назвою "Слі­да­ми війни". Пропонує­мо увазі чита­чів "Гірника" уривок  із  май­бутньої книги.

…Сповістив   прес-службу  АТО, щоб наступний мій маршрут занесли у заявку на Майорськ, це - передмістя Горлівки. Мені зап ... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 04.02.2016

Об'єднаний архів ДП "Львів­вугілля" забезпечує облік і збе­рі­гання архівних документів,які стосуються  створення  та роз­вит­ку вугільного басейну При­бужжя. Цей архівний відділ був заснований згідно наказу держ­підприємства №110 від 7 черв­ня 2007р.

Тут створені належні умови,які відповідають вимогам зберігання архівних документів. Приміщення упорядковане для роботи праців­ників і користувачів. Найбільше від­відувачі звертаються, аби от­римати довідку про пільговий стаж роботи чи то заробітну плату для призначення пенсій. У разі потреби видаються й копії документів - на­казів,особових карток,актів про нещасні випадки на вироб­ницт­ві, або щодо перейменування під­приємств та проведення атестацій робітничих місць на шахтах. Про­тягом 2 ... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 04.02.2016