Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Лютий » 25

ВІТАННЯ ШАХТАРСЬКОМУ ЧАСОПИСУ «ГІРНИК»

ДП «ЛЬВІВВУГІЛЛЯ»

Щиро вітаю творчий колектив  редакції газети «Гірник» із чудовою подією – 60-річчям з того дня, коли перший номер шахтарського часопису вийшов у світ.

Кілька поколінь виросли разом з газетою, які протягом усього часу дізнавались з її сторінок про події у житті шахтарських колективів Львівсько-Волинського вугільного басейну. На шпальтах «Гірника» - історія шахтарського краю від далеких 50-х років і до нинішніх днів. Сподіваюсь, що й надалі слово про гірників Прибужжя буде основною темою колективу журналістів.

З нагоди свята колективу редакції зичу міцного здор ... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 25.02.2016

              Творчому колективу редакції

газети «Гірник» ДП «Львіввугілля»

 

Щиро вітаємо вас, ветеранів і тих, хто впродовж цих років працював і створював достойний імідж газеті та з нагоди поважного ювілею, з дня виходу першого номера видання.

Впродовж 60 років у творчій майстерні «Гірника» писалася яскрава історія вугільного краю Львівщини і його славних трударів-шахтарів. Всі ці роки газета професійно і ефективно інформувала своїх читачів про важливі і цікаві події, розповідала про нелегкі будні вугільників, поверталася спогадами у минуле, надавала подих у майбутнє. Завдяки творчому пошуку і напруженій праці журналістів, колектив шахтарського часопису та читачі стали однією великою родиною. Для б ... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 25.02.2016

СЛОВОМ СЛУЖИМО ВУГІЛЛЮ

Перша у Червонограді

У 1951 році розпочалися підготовка, а 1952 - будів­ни­цтво шахт Львівсько-Волинського ба­сейну. Жодних друко­ваних видань у но­вобудованому Черво­нограді не було, телевізор був далеко не у кожній до­мівці, й потреба доносити до все біль­шої кількості мешканців но­вини ставала все нагальнішою. Тому 16 лютого 1956 року побачив світ пер­ший номер газети "Шахто­будівельник", яку згодом пере­йме­нували в "Гірник". Засновником часо­пису був комбінат "Укрзахід­шах­тобуд". Штатної  посади  редактора  не було, за  випуск&nb ... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 25.02.2016