Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Травень » 16

Саме з цієї випадково почутої у шкільній виставі фрази розпочалася піввікова мандрівка головного гео­лога Геологорозвідувальної  експе­ди­ції   ДП  "Львіввугілля"  Миколи КОРОЛЯ до осягнення земних глибин у пошуках чорного "золота" Львівсь­ко-Волинського кам'янову­гільного басейну.

Після закінчення середньої школи у 1962  році поступив  на геологічний факультет  Львівського державного університету, після другого курсу від­служив два роки в армії, потім продов­жив навчання. У липні 1967 року моло­дий волинянин був зарахований до роботи у ГРЕ як буровий  робітник (фак­тично працював колектором, пізніше цю посаду назвали технік-геолог). Саме у ці часи,в результаті геологічної роз­відки ... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 16.05.2016

"Степова" - найперспективніша та найпотужніша копальня Західної України, її справедливо вважають флагманом серед прибузьких шахт. Статистика останніх років свідчить, що шахта увійшла у фазу активного розвитку виробництва, щороку на­рощуючи обсяги товарної про­дукції.

Якщо у 2010-2014 роках гірники "Сте­пової" видобували щорічно трохи більше 200 тис тонн, у 2015 - вже 320 тис тонн, то на 2016 рік Міненер­гову­гілля затвердило для шахти планове завдання з видобутку вугілля - 415 тис тонн, і є всі підстави вважати, що шах­тарському колективу, який очолює Сер­гій Смеречанський, виконати це під си­лу. Очисні  роботи ведуться у ла­вах по плас­ту Сокальський, тому видо­бу­те твер­де паливо відправляється безпо­середньо споживачам, ... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 16.05.2016