Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Жовтень » 28

Військовослужбовці, які пере­бу­вали в зоні проведення АТО, на­тер­пілися чимало. На жаль війна на Сході внесла свої корективи в укра­їн­ські сім'ї. Повернувшись додому, вони вчаться жити у буденності.

- На Схід пішов добровольцем, - роз­повідає прохідник шахти "Червоно­град­ська" Орест  Вергун. -  Піти  захи­щати свою землю від окупанта на мене вплинув Майдан, тому в думках не бу­ло навіть бажання "відкосити". Попав в  другу  хвилю  мобілізації. Коли про­ходив медогляд, хотіли вернути за ста­ном здоров'я, але я настояв щоб мене взяли. Мобілізували в середині травня. Спочатку відправили у військову час­тину в Яворові, потім розфор ... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 28.10.2016

17 жовтня у четверту зміну вугле­ви­до­бувники шахти "Лісова" достро­ково виконали річний план, піднявши на-гора 205 тисяч тонн якісного твер­дого палива.

 Гірники дільниці з видобутку вугілля, яку очолює досвідчений гірничий інженер Степан Грицак (бригадир Іван Троцько), ведуть очисну лінію у  ла­ві№173. З цього забою йде вугілля золь­ністю до 30% і на­пря­му відправляється споживачам. Се­ред­ньодобовий видобуток рядо­вого ву­-гілля  по  шахті  при плані 814 тонн/добу склав 859 тонн/добу. Серед­ньомісячна продуктивність праці робіт­ника по видо­бутку вугілля - 22,9 тонн/міс при плані 21,2 тонн/міс, а гірника очисного забою - 146,1 тонн/міс.

Це четверте поспіль дострокове вико­нання  виробничого  річного ... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 28.10.2016

За ініціативою Незалежної проф­спілки гірників України 27 жовтня у Києві відбулася розмова за "круглим сто­лом" представників вугільної про­мисловості.

Присутні на нараді Михайло Воли­нець, голова НПГУ,Віктор Турманов, голова Профспілки працівни­ків вугільної промисловості України, Ігор Ященко, начальник управління проми­сло­вої безпеки та охорони праці у ву­гільній промисловості Міненерго­вугілля, Роман Чернега, голова Держав­ної служ­би України з питань праці, Сер­гій Савчук, національний координатор Міжнародної організації праці в Україні, ,представ­ники гал­узе­вих інститутів, експерти галузі та ке­рів­ники ЦПІ ДВГС,  керівники  обласних  п­равлінь Держ­служби з пи­тань праці у Донецькій, Дніпропет&sh ... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 28.10.2016