Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Вересень » 18 » НАВЧАЛЬНА ТРИВОГА НА «МЕЖИРІЧАНСЬКІЙ»
14:15
НАВЧАЛЬНА ТРИВОГА НА «МЕЖИРІЧАНСЬКІЙ»

19 вересня на шахті «Межирічанська» у рамках перевірки стану охорони праці відбулася планова учбова тривога.

Заступник технічного директора з протиаварійного захисту ДП «Львіввугілля» Сергій Руденко дав ввідну диспетчеру Наталії Толстій: пожежа та вибух газу метану у 191 конвеєрному штреку, де веде роботи дільниця підготовчих робіт №2. Диспетчер почала діяти згідно плану ліквідації аварії та повідомила Львівсько-Волинський ВГРЗ. На аварійній ділянці знаходилося 6 гірників, п’ять з них евакуювалися самостійно до клітьового ствола. Відділення гірничорятувальників прибули на місце пожежі. Члени реанімаціно-протишокової групи гірничорятувальної команди розпочали евакуацію та надання першої медичної допомоги умовно постраждалому гірнику, що залишився в забої.

10.20 год. в.о. головного інженера підприємства Володимир Козловський взяв керівництво ліквідацією аварії на себе. О 10.40 на диспетчерський пульт прийшло повідомлення, що пожежу ліквідовано силами ВГРЗ та членів ДГК. Гірничорятувальники залишились на місці аварії, щоб контролювати стан штреку, провести заміри повітря тощо.

За ходом виконання заходів з ліквідації аварії стежили заступник технічного директора з протиаварійного захисту ДП «Львіввугілля» Сергій Руденко, головні інженери та диспетчери з усіх шахт держпідприємства. За підсумками учбової тривоги представник держпідприємства провів нараду, де детально було проаналізовано дії всіх служб при ліквідації умовної аварії.

Володимир ВОВК

: | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Зробити безкоштовний сайт з uCoz