Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Серпень » 23 » НОВА ЛАВА ДО ДНЯ ШАХТАРЯ
06:51
НОВА ЛАВА ДО ДНЯ ШАХТАРЯ

Нову лаву напередодні профе­сійного свята  у  серпні  розпочина­ють експлуа­ту­вати на шахті "Вели­ко­мо­стів­ська".

Завдання гірників вуглевидобувної дільниці, де начальником заслужений шахтар Украіни Анатолій По­то­па, - як­най­швидше вийти на пла­новий добо­вий  видобуток  900  тонн з цього  очис­ного  забою.  Лава  №116  із  за­­пасами 116 тис тонн прокладена по краю шахт­ного поля і очевидно, що бу­де непрос­тою в роботі - через численні гео­логічні порушення та зони підвище­ного гірни­чого тиску. Проте гірникам не звикати до труднощів. Інженерно-тех­нічні пра­ців­ники дільниці - заступник начальника Михайло  Земко, помічники Олександр Маркін та  Володимир  Га­фіу­­лін,  гірничі майстри Андрій Рак, Ва­силь Федак, Ар­тем Кон­фе­дерат, Ва­силь Кіх уважно сте­жать за ве­ден­ням робіт згідно з нор­ма­тивними ви­могами.

І хоча  гірнича техніка - комплекс 2-КМ-87 і комбайн 1ГШ-68-далеко не но­ва, проте у вправних руках механіка діль­ниці Степана Самсіна та його зас­туп­­ника Юрія Андрущака справ­но пра­цює. Бригадир Олег Фарина та лан­­кові Гри­горій Гнатів, Ігор Яремко­вич, Пет­ро Ведмедик та Андрій Олійник на­ла­ш­товують  колектив  на  продук­тивну ста­більну роботу. 

За словами директора підприємст-ва Андрія Куца, окрім 116 лави, до кінця року триватиме відпрацювання лави №111, де залишилося близько 23 тис тонн  рядового  вугілля.  Тому смі­ли­во можна  стверджувати, що "Велико­мостівська" вийшла з прориву й надалі ви­конуватиме поставлені виробничі зав­­дання.

Марія ЛУЦЕНКО

 

На фото: бригада вуглевидо­був­ників шахти "Великомостівська", бригадир Олег Фарина  (сьомий зліва).

 

: | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Зробити безкоштовний сайт з uCoz