Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Серпень » 2 » ОЦІНКУ ПОСТАВИТЬ ЗИМА
06:27
ОЦІНКУ ПОСТАВИТЬ ЗИМА

Під постійним контролем керів­ництва ДП "Львіввугілля" питання підготовки шахт і допоміжних під­при­ємств до роботи в осінньо-зи­мо­­вий період 2016-2017р.р. На засі­дан­ні  спеціальної  комісії  було від­­­зна­чено, що із запланованих на­казом № 58 від 18.03.2016 року 176 заходів, уже виконано 44, інші в процесі роботи.

Підготовка вугільних підприємств до наступного осінньо-зимового пе­ріо­ду розпочалася із закінченням то­ріш­нього опалювального сезону. Були розроблені та затверджені організа­цій­но-технічні заходи, в яких передба­чені графіки виконання робіт і прид­бан­ня необхідних обладнання та ма-те­ріа­лів. Сьогодні основна увага зо­се­­ред­жена на підготовці до роботи взим­ку головних виробничих підрозді­лів держ­підприємства - шахт. Наразі силами спеціалістів  повним  ходом йде ремонт котлів, калориферних ус­та­новок, дахів, скління вікон, гермети­зація нульових майданчиків, обшивка копрів тощо. При­водяться в належний вигляд й по­бутові приміщення.

Загалом  шахтами  ДП  "Львів­ву­гілля" експлуатуються  20 котлів (17 па­рових і 3 водяні). Найголовніше це їхня технологічна готовність до робо­ти  в  період холодів. І  хоча  й надалі проб­­лемою залишається відсутність обіго­вих коштів для закупівлі суль­фо­вугілля, насосів, технічної солі та ін­шого, вугільники самотужки готую­ться до зими.

Кожне вугільне підприємство має докласти максимум зусиль та вико­нати підготовчі роботи, передбачені захо­дами, зосередивши основну ува­гу на оперативній та якісній підго­товці до роботи шахтних котлів і допо­між­ного об­ладнання.

 Зима  запитає, хто  як  дбає… І у під­готовці до роботи в зимових умо­вах не може бути дрібниць, всі необ­хідні ремонтні роботи потрібно виконати зав­часно, а не очікувати нас­тання хо­лодів.

                                                   Володимир ГОЛУБ,

 головний механік  ДП "Львіввугілля"

 

: | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Зробити безкоштовний сайт з uCoz