Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Січень » 29 » ПДК ПІДБИЛО ПІДСУМКИ
10:21
ПДК ПІДБИЛО ПІДСУМКИ

На шахті «Межирічанська» відбулося засідання постійно діючої комісії з охорони праці під головуванням технічного директора-першого заступника генерального директора ДП «Львіввугілля» Олега АКІМОВА.

У засіданні також взяли участь т.в.о. начальника Західної міжрегіональної державної інспекції нагляду у вугільній промисловості Володимир Розалюк, командир Львівсько-Волинського ВГРЗ Ігор Яворський, головний механік ДП «Львуввугілля» Володимир Голуб, правовий - технічний інспектор праці Львівської територіальної організації профспілки працівників вугільної промисловості України Ярослав Стельмащук та представники шахт і підприємств ДП «Львіввугілля».

Заступник генерального директора держпідприємства з охорони праці Валерій Соколовський детально проаналізував стан охорони праці за основними показниками на усіх підприємствах ДП «Львіввугілля» за підсумками 2014 року. Зокрема, на виробництві зафіксовано 95 нещасних випадків, що на 7 менше, ніж у 2013 році. За минулий рік зареєстровано 331 випадок професійного захворювання. У 2014 році освідчено стан здоров’я усіх категорій працівників, які згідно із законодавством мають проходити щорічні медогляди. Як повідомив Валерій Вікторович, програмою розвитку гірничих робіт по ДП «Львіввугілля» заплановані витрати на охорону праці у розмірі 16 млн. грн.

Із звітами по окремих питаннях виступили спеціалісти ДП «Львіввугілля» - помічник технічного директора з вентиляції та дегазації Володимир Андрусів та заступник технічного директора з протиаварійного захисту Сергій Руденко.

Марія ЛУЦЕНКО

Фото Тараса ТКАЧА

 

 

: | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Зробити безкоштовний сайт з uCoz