Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Січень » 29
ш7 ш8

27 січня на шахті «Відродження» відбулась школа головних інженерів та начальників прохідницьких дільниць шахт ДП «Львіввугілля».

Під час виробничого навчання, за участі заступника технічного директора держпідприємства Олександра Сафонова розглянули такі питання: виконання програми розвитку гірничих робіт у січні 2015 року, якість проведен ... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 29.01.2015

27 січня в науково-технічній бібліотеці відбулася нарада-навчання із заступниками директорів шахт з охорони праці.

Її учасники розглянули питання, що стосується підготовки до здачі звітів з «Комплексної програми з охорони праці» за 2014 рік.З цього приводу на нараді виступив заступник генерального директора з охорони праці ДП «Львіввугілля» Валерій Соколовський.

У свою чергу начальник відділу цієї служби Валерій Савченков ознайомив заступників директорів шахт з ОП із «Протоколом розгляду Держгірпромнаглядом виконання умов погодження програм розвитку гірничих робіт за 2014 рік та розгляд програми розвитку гірничих робіт на 2015 рік».

Під час наради- ... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 29.01.2015

22 січня у шахтарському Червонограді відзначили День Соборності України – свято, що уособлює прагнення нашого народу до єдності, свободи, незалежності.

На багатолюдне віче біля пам’ятника Борцям за волю України відзначити свято, таке актуальне на тлі буремних вітчизняних реалій, прийшли представники  влади, духовенства, громадських організацій та делегація найчисельнішої професійної спільноти міста – шахтарів на чолі з в.о. генерального директора ДП «Львіввугілля» Ярославом Шаварським, а також голова Львівської територіальної організації Укрвуглепрофспілки Олег Турчин, голови первинних профспілкових організацій. Участь в урочистостях взяли учні місцевих шкіл.

... Читати далі »
| Добавил: admin | Дата: 29.01.2015

На шахті «Межирічанська» відбулося засідання постійно діючої комісії з охорони праці під головуванням технічного директора-першого заступника генерального директора ДП «Львіввугілля» Олега АКІМОВА.

У засіданні також взяли участь т.в.о. начальника Західної міжрегіональної державної інспекції нагляду у вугільній промисловості Володимир Розалюк, командир Львівсько-Волинського ВГРЗ Ігор Яворський, головний механік ДП «Львуввугілля» Володимир Голуб, правовий - технічний інспектор праці Львівської територіальної організації профспілки працівників вугільної промисловості України Ярослав Стельмащук та представники шахт і підприємств ДП «Львіввугілля».

Заступни ... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 29.01.2015