Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Січень » 13

Його доля, як кожного, хто носить шахтарську каску, нелегка. Але Володимир Приходько, начальник прохідницької дільниці №2 шахти "Великомостівська", переконаний: щаслива. Бо вибрав собі професію, що стала сенсом життя. Хоча у нього були різні мрії, поривання. Та зре­штою став шахтарем.

- Так мало бути, - знявши каску з ліхтарем, - подав руку Приходько. - На­родився  і виріс в селі Добрячин, поряд з копрами…

Він кремезний, обличчя у вугільно­му пилу. Кажуть: художники з таких пишуть картини. Та цього разу началь­нику ДПР було не до лірики. Він щойно із 116 конвеєрного штреку. А там - знову вода.

Тішило Приходька те, що хоча ро­бота ускладнилась, руки ніхто не опус­кав, не збавлялись і темпи проходки. Кожен метр виробки давався важко, проте місячний план витягнули, як завж­ди, перем ... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 13.01.2015

На  шахті "Межи­рі­чан­ська" відбулася шко­ла го­лов­них інженерів, головних технологів, на­ча­­­льни­ків вугле­­видо­був­них дільниць ДП "Ль­­вівву­гілля" під ке­рівницт­ом технічного ди­рек­тора-першого зас­туп­ника гене­ра­ль­­но­го ди­­рек­­тора Оле­га АКІ­МО­ВА. Темою виробничого на­вчан­ня були "Новітні  тех­но­логії  підтримки  гірничих  ви­робок".

 У ньому брав участь тех­ніч­ний директор ТзОВ "Мі­нова Ук­раїна" ("ORIKA"), док­тор тех­ніч­них  наук  Олександр  Цикра, який предс­та­вив  слуха­чам   школи мате­ріа­ли новітніх техно­логій в під­трим­ці гірни­чих ви ... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 13.01.2015

Розумна тактика плюс про­дук­тивна стратегія принесла успіх у підготовці очисної лінії про­хід­никам шахти "Межирі­чанська". 13 грудня вони допо­віли про дострокове виконан­ня виробничого завдання 2014 року, проклавши 2680 метрів гірничих виробок.

На підприємстві шлях до ву­гілля прокладають чотири бригади комбайнами ГПКС і буро­вибуховим методом. Це дозволяє постійно нарощувати об­сяги підготовчих робіт. Керують цим виробничим процесом на­чаль­ники ДПР Михайло Питель і Ві­талій Винар.

За словами головного інже­не­ра шахти Андрія Бециля, орі­єн­тиром в роботі служить прог­ра­ма проведення гірничих ви­робок включно до 2018 року. Це дозволяє за графіком приско­рен ... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 13.01.2015