Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Березень » 28 » ПУТІВКИ ДЛЯ САНАТОРНО-КУРОРТНОГО ЛІКУВАННЯ ШАХТАРЯМ-РЕГРЕСНИКАМ
12:54
ПУТІВКИ ДЛЯ САНАТОРНО-КУРОРТНОГО ЛІКУВАННЯ ШАХТАРЯМ-РЕГРЕСНИКАМ

З метою забезпечення потерпі­лих на виробництві санаторно-ку­рортним лікуванням з початку 2016 року відділенням виконавчої ди­рекції Фонду замовлено 804 путів­ки, з них чотири супровідні.

Переважно постраждалі на ви­робництві потребують лікування ор­ганів дихання. Такого напрямку пу­тівок замовлено 437. Інваліди тру­-­до­вого каліцтва пройдуть й курс ліку­ван­ня кістково-м'язевої системи (260 путівок), нервової та системи крово­обігу (98 та 5 путівок відпо­відно). Та­кож  потерпілі  зверта­ються  за путів­ками, аби пролікувати за­хворювання хребта та спинного моз­ку. Цьогоріч та­­ких путівок замовлено  чотири.

Щорічно підопічні Фонду оздоров­лю­ються  в  санаторіях  Трускавця та Схід­ницьких Карпат, на узбережжі Чор­­ного моря Одеської області. Нага­дає­мо, що інвалідам третьої групи на­лежить право на отримання путівки один раз на три роки, другої - раз на два роки,а для першої групи сана­тор­но-курортне лікування щорічне.

Станом на 25 березня відділення Фонду отримало 120 путівок, які торік не були реалізовані іншими відділен­нями, з них одна із супроводом. Отже, ті  регресники,  котрі  за  висновками МСЕК  мають  право  на отримання путівок, протягом року оздоровляться на курортах та в санаторіях.

Мирослав ПУЩИК,

заступник начальника Відділення  виконавної  дирекції

ФССНВ та ПЗ у м.Червонограді

 

 

 

: | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Зробити безкоштовний сайт з uCoz