Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Березень » 24

18 березня відбулася звітно-виборна конференція Регіонального об’єднання Незалежної профспілки гірників України м.Червонограда.

 

 

Участь у роботі конференції взяли  в.о. генерального директора ДП «Львіввугілля» Олег Акімов та голова Конфедерація вільних профспілок України та Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець.

 

27 делегатів з десяти первинних організацій щиро подякували за багаторічну роботу Михайлові Шаблі, який за станом здоров’я залишив посаду, й відкритим голосуванням обр ... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 24.03.2016

Біля стін Верховної Ради представники трудових колективів вугледобувних підприємств країни з усіх вугільних регіонів, у тому числі  кілька сотень шахтарів Львівщини, провели акцію на підтримку прийняття народними депутатами законопроектів, що врегульовують ряд гострих соціально-економічних проблем працівників вугільної промисловості України.

17 березня Верховна Рада України на порядок денний винесла розгляд законопроектів, спрямованих на вирішення низки соціально-економічних проблем шахтарів. 

З метою підтримки прийняття зазначених законопроектів шахтарі з «Дзержинськвугілля», «Добропіллявугілля», Павлограду, «Волиньвугілля», ПАТ «Шахта «Надія» та ДП «Львіввугілля» (де ... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 24.03.2016