Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Березень » 03

 

Електрослюсар Степан ЧЕРНЮХ працює на шахті «Великомостівська» вже понад 45 років. За цей час  не одне покоління гірників змінилося на копальні, не одне життєве потрясіння пережило суспільство,  а Степан Михайлович  й надалі  обслуговує таку важливу для шахти ділянку як апаратний зв’язок.

 

- Після школи не міг визначитися, ким хочу стати, прогавив усі вступні екзамени, - згадує Степан Чернюх. –  Влітку 1970 року батько привів мене, п’ятнадцятирічного, після восьмого класу на шахту «Великомостівську», де й сам працював. Рік був учнем електрослюсаря на дільниці автоматики, а коли прийшов час наступної вступної кампанії, зрозумів, що хочу з ... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 03.03.2016

Учасники АТО - це захисники на­шої рідної України. Ці люди у зоні про­ведення  бойових  дій довели свою відданість державі. Вони обо­ро­няють її кордони, охороняють те­риторію, місцевих мешканців і роб­лять все для того, щоб ворог не зав­давав значних ударів по українській землі. 

Богдан  ПАЛКА, контролер  конт­­рольно-пропускного  пункту  ша­хти "Червоноградська", протягом року стояв на бойовій варті захисту суве­ренітету  нашої  держави. Йому 27 років, і він на власні очі  бачив жахіт­тя війни…

 

19 березня  2014 року Богдан був мобілізований у військову ... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 03.03.2016

За 12 місяців 2015 року на заходи з охорони праці спрямовано 19 млн 132,89 тис грн., що становить 2,2% кош­тів, отриманих від реалізації ву­гі­льної продукції.

Фінансувалися такі напрямки:  удо­с­коналення системи управління охоро­ною праці  та безпекою праці, удоско­налення  системи  вентиляції та  де­-га­­­зації вугільних шахт, запобігання ви­буху газу та пилу, забезпечення безпеки роботи машин, обладнання і техноло­гічних комплексів (витрати на експертні обстеження), протипожежний  захист вугільних шахт, поліпшення  умов праці та стану здоров’я шахтарів тощо. На придбання засобів індивідуа­льного і колективного захисту згідно з "Комп­лекс­ною програмою підвищення стану безпеки праці…"  витрачено 6 млн 688,85 тис грн. (1,21% коштів від реа­­лізації вугільної продукції).

... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 03.03.2016