Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Березень » 31

Рішення про необхідність ство­рення організації , яка б взяла на себе виконання робіт,  безпосередньо пов’я­заних з видобутком вугілля, а саме  розміщення та формування породи, профілактику займання та гасіння при її займанні, цілий ряд інших і в першу чер­гу екологічних процесів, було прийняте у грудні 1970 року. Мін­вуг­лепромом України був  виданий окремий наказ. Три місяці ве­лись різні організаційні та підготовчі роботи,  в результаті -  11 березня 1971 року перший бульдозер виїхав на терикон.

Так почало свою роботу Спецуп­равління з гасіння териконів і рекуль­тивації земель, створене з метою бо­ротьби із забрудненим  атмосфер­ним повітрям і для покращення са­нітарно-гігієнічних умов населення нав­колишніх сіл і міст.

Цьогоріч колек­тив Спецуправ­ління відзначив 45-річч ... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 31.03.2016

Ключовою фігурою у підтримці життєдіяльності вугільного підприєм­ства  є  професія  електрослюсаря під­земного. Саме такий шахтарсь­кий напрямок обрав  для  себе Олег КРАС­УЛЯК,  бригадир  електро­слю­сарів підземних  дільниці шахтного транс­порту шахти "Червоноград­ська".

По закінченні Червоноградського профтехучилища №55 за спеціаль­ністю "електрослюсар підземний" (до речі, це був перший випуск за цим фа­хом) у 1991 році влаштувався на "Чер­воноградську". Згодом служба в армії і знову ця шахта. На запитання, що ж його привело у шахтарське середо­ви­ще, Олег Іванович чітко відповів: - Ба­тько понад 30 років працював на "Чер­­воноградській" кріпильником і з моїм ... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 31.03.2016