Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Вересень » 4 » РОБОТИ ЙОМУ ЗАВЖДИ ВИСТАЧАЄ
10:04
РОБОТИ ЙОМУ ЗАВЖДИ ВИСТАЧАЄ

Так відзиваються на шахті "Вели­ко­мо­стівська"  про електрослюсаря підземного дільниці вибійного устат­кування  Віктора ВІТИКА.

- У мехцеху завжди працюємо ко­мандою, - розповідає  Віктор  Богда­нович. -  Оновлюється  шахтний техніч­ний парк  дуже повільно, тому вже, як-то кажуть, набили руку та ремонтуємо практично усю наявну на шахті техніку-комбайни, комплекси, секції, ре­дуктори, насоси тощо. Ось один з шахтних ком­байнів КМ-87 без капремонту вже який рік. Піднімаємо, ревізуємо, відновлюємо та й направляємо раз за разом у лаву. Сло­вом, роботи завжди вистачає, щод­ня нові наряди. Сьогодні разом з напар­ником Миколою Стефурою ремонтуємо цей вал.

На дільниці Віктора Вітика (на фо­то справа) поважають за спокійний ха­рактер та  вміння згуртувати людей. Він - голова дільничного профкому, ор­ганізовує культмасову роботу. Так, ко­манда мехцеху - постійний учасник шахт­ного футбольного турніру.

- На роботі усі зайняті, виконують свої завдання, - говорить Віктор Вітик.-А коли разом відпочиваємо, то це спіл­кування зближує та допомагає створити гарну атмосферу в колективі: всі не тіль­ки співробітники, а й товариші.

Ольга МАЗУР

: | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Зробити безкоштовний сайт з uCoz