Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Серпень » 23 » СПІЛКА УКРАЇНСЬКОЇ МОЛОДІ ТАБОРУЄ В «РОВЕСНИКУ»
06:53
СПІЛКА УКРАЇНСЬКОЇ МОЛОДІ ТАБОРУЄ В «РОВЕСНИКУ»

Визнанням високих стандартів лікувально-оздоровчого комплексу ДП “Львіввугілля” “Ровесник” є спів­праця з Спілкою української молоді, що протягом літа вже третій рік по­спіль організо­вує на базі санато­­рію ви­ховно-відпочинкові та­бори.

  Як повідомляє сайт СУМ, відпочи­вають у благодійному таборі СУМ "Ми-Украї­на!" не лише “сумівці”, але й діти-пере­селенці та діти вояків АТО.

Лейтмотивом цьогорічного бла­го­дійного табору є тема єдності Украї­ни. Окрім занять та відпочинку в таборі на дітей чекали мандрівки - юнаки та дів­чата  здійснили ознайомчу  поїздку  у м.Чер­воноград, відвідали старовин­ний Палац Потоцьких, де нині розташо­ва­но музей (на фото).

Один із днів у серпні таборовики присвятили темі розвитку української музики. Про це з ними говорив фронт­мен гурту "Мері" Віктор Винник.

Під час відпочинку дівчата вигото­вили спеціаль­но для аукціону, кошти від якого підуть на ліки для поранених в АТО українсь­ких бій­ців, красиві еко-торбинки. На початку хо­тіли продати їх через інтер­нет-аукціон, але таборо­вики просили організувати такий захід в таборі, адже всі хочуть мати такі екск­лю­зивні речі ручної роботи.

Щонеділі таборовики молилися за рідну Україну та здоров'я тих, хто її обо­роняє від ворожої навали. Літургію про­вадив духівник табору, знаний “су­мі­вець” о.Роман Мірчук.

P.S. Як розповів директор ОЛК “Ро­вес­ник” Василь Карвацький, цей від­почин­ковий сезон минув успішно. За­-га­лом відпочили та оздоровились на гостинній галицькій землі близько двох тисяч дітей з усієї України, серед яких й діти міс­цевих гірників.

Ольга МАЗУР

: | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Зробити безкоштовний сайт з uCoz