Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Серпень » 2 » ТРЕНЕР-ВИКЛАДАЧ
06:20
ТРЕНЕР-ВИКЛАДАЧ

На відкритому чемпіонаті Кубка світу з пауерліфтингу в Луцьку вик­ладач Червоноградського гірни­чо-економічного коледжу Валерій КО­ЛЯДЮК (на фото)  виборов  титул чем­піона у вправі "жим штанги ле­жачи".

- З дитинства мав потяг до всього важкого, бо хотів бути сильним, - роз­повідає він. - Пробував себе у різних ви­дах спорту, але обрав саме пауер­ліфтинг. Навіть не пригадую, скільки ро­ків цим займаюся. "Зав'язати" хотів неодноразово, але цей вид спорту став для мене наче допінг.

Хоча Валерій Ананійович викладає у коледжі нарисну геометрію та інже­нер­ну графіку, в студентському гур­тожит­ку облаштував тренажерний зал, де молодь має змогу підтягнути свої м'язи. Побачивши в деяких студентах потенціал, почав готувати їх до змагань. Його вихованці Олександр Сухинюк, Вла­дислав Сівак, Богдан Голод та Ро­ман Бомк показують на різних тур­нірах ви­сокі результати. Займаються пауер­ліфтингом  і  дівчатка. Спочатку вони при­­ходили просто позайматися, щоб ще більше подобатися хлопцям. Але за­­­раз студентки коледжу Олена Бе­різ­ко, Наталка Квасниця  і Руслана Са­но­цька, незважаючи на канікули, не по-­­лишають тренувань, готуючись до но­вих перемог.

 Батьки ж радіють, що їхні діти зай­маються спортом: пауер­ліфтинг сти­мулює їх бути більш дисцип­ліно­ва­ни­ми, загартованими, сильними духом й з розумінням ставляться до то­го, що фінансують поїздки на змаган­ня.

Директор Червоноградського гір­ничо-економічного коледжу Любомир Со­львар всіляко допомагає і підтримує спортивну ініціативу викладача та сту­ден­тів. Переможців спортивних зма­гань заохочує стипендіями, що дає їм пош­товх до здобуття нових перемог.

- Пауерліфтинг не має вікових об­ме­­жень.  Головне не лінуватися, більше рухатися, наполегливо тренуватися і результат не забариться, - дав пораду новачкам тренер-викладач Валерій Колядюк.

Ігор ЙОСИПІВ

: | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Зробити безкоштовний сайт з uCoz