Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Серпень » 22 » ВИЗНАЧЕНО КРАЩІ КОЛЕКТИВИ
13:13
ВИЗНАЧЕНО КРАЩІ КОЛЕКТИВИ

Традиційно напередодні   Дня шах­­­таря  комісія з визначення кра­щих бригад з вуглевидобутку, про­ве­дення  гірничих  виробок та кра-щої  допоміжної  загально­шахтної ді­ль­ни­ці розглянула на­дані копаль­нями показники про роботу  ви­роб­­ничих  підрозділів  з  початку 2016 року.

Згідно з наказом від 15.08.2016р. №157, кращими стали гірники вуг­ле­­видобувної  бригади  Івана Троць­ка, на­чальник  дільниці Степан Грицак, з шахти “Лісова”. За сім місяців цього року шах­тарі з лав №№173,176 вида­ли на-гора 161 750 тонн високоякіс­но­го ву­гілля, що становить 112,3 від­сотків  до плану.

 Серед  прохідників  від­значено бри­­гаду, яку очолює Василь Томчи­шин, на­­­­чальник дільниці підготовчих робіт Роман Ти­моць, з “Чер­­­­во­но­град­сь­кої”. Прохідники за сі­чень-ли­пень прок­ла­ли 1050 м гірничих виробок.За­раз бри­­гада працює у 305, 304”біс” кон­веєр­­них та го­ловному пів­­денному відкот­ному штреках.

Колектив  дільниці шахтного тран­с­пор­ту шахти “Відродження”, де нача­ль­ником Станіс­лав Мевша, визнано кра­щою допоміжною дільницею.

Тру­до­­ві  колективи   переможців при­­­вітав генера­ль­ний  директор ДП “Ль­­­вів­ву­гілля” Андрій Дяченко.

На фото: гірники ДПР №2 шахти “Червоноградська”,

начальник  діль­ни­­ці Роман Тимоць (третій справа).

: | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Зробити безкоштовний сайт з uCoz