Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Січень » 12 » ВПЕВНЕНО У РІК НОВИЙ
08:30
ВПЕВНЕНО У РІК НОВИЙ

Більш як на тиждень раніше за­ві­тав з привітаннями на шахту "Відродження"… Святий Миколай. А спо­­ну­кали його до цього прохідни­ки підприємства, які 11 грудня в чет­вер­ту зміну виконали виробни­че зав­дан­ня 2014 року, проклав­ши 2000 метрів гірничих виробок.

На шахті "Відродження" звикли до результативної  роботи  прохідників. Свог­о часу тут відзначалася рекор­дами  бригада  легендарного  гір­ника Степана Загорського, яка за мі­сяць про­ходила понад 500 метрів під­земних магістра­лей.

Тепер настав час для прохідників нинішнього покоління. І дільниця про­хід­­ницьких робіт, яку очолює Андрій Куц, дотримується традиції своїх попе­ред­ників. Уже декілька років поспіль цей колектив є одним з кращих в ДП "Львіввугілля". Молоді, до роботи зав­зяті гірники на чолі з ланковим Сер­гієм Якуцем, здавши зміну, піднялися на-гора. А тут, біля ствола, їх чекали директор шахти Павло Овчінніков, го­ло­ва профкому Володимир Пащук, началь­ник відділу кадрів Леся Підкова, представники інших дільниць і служб, Святий Мико­лай, а також дівчата-україночки з квітами.

-  Вітаю з  трудовою  перемогою,- тиснув правиці прохідникам директор. Хлопці від такої уваги ніяковіли, хочаобличчя випромінювали радість.

- Одначе,- уточнює заступник на­ча­ль­­ника дільниці Ігор Шеремета,- до цього успіху причетна не лише ланка Яку­ца, а й вся бригада Андрія Ахтянкіна. До речі, Андрій - справжній лідер колективу. За його плечима Черво­ноград­ський гірничий технікум. Відтоді на шахті. Виріс у класного прохідника, згодом доручили очолити бригаду. Про його колег заговорили не тільки на підприємстві, а й почали писати газети.

Головний інженер Олег Солом'я­ний вважає, що усі  в бригаді Ахтянкіна за будь-яких умов трудяться по-макси­му­му, з повною віддачею. Екзаменом на їх професійність в лис­топаді стала ро­бо­та в 430 штреку. Це випробування про­хідни­ки витримали на “відмінно”, про­к­­лавши 160 метрів гір­ничих  виро­бок.  Сьогодні  у  них  не менш гарячі точ­ки: 168 конвеєрний і 432 бортовий штреки. І тут "ахтянківці" Андрій Шабля, Шовкет Хасполатов, Юрій Соболта та їх друзі відзна­чаю­ться працелюбством і нова­тор­ським харак­тером, уміло екс­плуа­тують ком­байни ГПКС. На практиці це обертає­ться шви­д­­кими метрами про­ходки.

Звісно, у 2015 році у прохідників бу­ду­ть нові трудові перемоги. А прихо­дять вони лише до зав­зя­тих і працьо­витих. Саме  таким  є  колектив  ДПР шахти  "Від­род­­жен­ня". Так відзна­чив в.о. гене­раль­ного дирек­тора ДП "Львів­вугіл­ля" Яро­слав Шавар­ський під час вру­чення йо­му рапорта про до­ст­рокове ви­ко­­­нання плану з проходки.

Володимир ЗІНЧЕНКО

На фото: прохідники шахти "Відродження" під час відзначення трудової перемоги.

: | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Зробити безкоштовний сайт з uCoz