Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Січень » 13 » ВЗЯЛИ КУРС НА ПРОХОДКУ
07:51
ВЗЯЛИ КУРС НА ПРОХОДКУ

Розумна тактика плюс про­дук­тивна стратегія принесла успіх у підготовці очисної лінії про­хід­никам шахти "Межирі­чанська". 13 грудня вони допо­віли про дострокове виконан­ня виробничого завдання 2014 року, проклавши 2680 метрів гірничих виробок.

На підприємстві шлях до ву­гілля прокладають чотири бригади комбайнами ГПКС і буро­вибуховим методом. Це дозволяє постійно нарощувати об­сяги підготовчих робіт. Керують цим виробничим процесом на­чаль­ники ДПР Михайло Питель і Ві­талій Винар.

За словами головного інже­не­ра шахти Андрія Бециля, орі­єн­тиром в роботі служить прог­ра­ма проведення гірничих ви­робок включно до 2018 року. Це дозволяє за графіком приско­рення працювати і вуглевидо­бувникам, які ще 29 листопада рапортували  про дострокове виконання річного завдання. А за грудень вони видали на-гора майже 26 тисяч тонн рядового вугілля.

Такий поступ для вугле­видобувників цієї копальні став надій­ним фундаментом для їх­ньої роботи в  2015 році. Згідно із бізнес-планом, тут очікується ввес­ти в роботу 182, 390 і 192 очисні забої.

Це  сприятиме гірни­кам «Ме­жи­річанської»,  де  дирек­тором Ярослав Наливайко, пере­вер­шити минулорічне досягнення з видобутку вугілля.

Володимир ЗІНЧЕНКО

На фото: в.о. генерального ди­ректора ДП “Львів­вугілля” Ярослав Шаварський (третій зліва) приймає рапорт про дост­ро­кове виконання плану з про­ход­ки у головного інженера шах­ти Андрія Бециля.

: | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Зробити безкоштовний сайт з uCoz