Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Травень » 05

У  держпідприємстві  підтри­му­ють курс на збільшення ефектив­но­сті діючих та введення нових комп­­лекс­но-механізованих забоїв.

 Чо­ти­ри лави вже введені в експ­луатацію на шахтах "Черво­но­град­ська" № 562, "Відродження" №430 та  "Сте­повій" №№101 та 134.

У квітні запрацювала 182 лава на шахті "Межирічанська". Відпрацьовуватимуть запаси по Сокальському пласту (а їх 69,3 тис тонн) гірники діль­ни­ці №6, де начальником Володимир Ду­бецький, бригадир Віктор Квасниця. Використовуючи мехкоплекс КМ-87 та очис­ний комбайн РКУ-10, вуглевидобувники видаватимуть на-гора з цього забою щодоби 455 тонн вугілля. Видо­буток триватиме до березня 2016 року.

На початку травня стане до ладу лава №390 по Західн ... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 05.05.2015

21 квітня у Міжнародному цент­рі культури  та  мистецтв Києва від­бувся  третій з'їзд шахтарів України, організаторами якого виступили Проф­спілка працівників вугільної промисловості України та Незалеж­на профспілка гірників України.

Головне питання на порядку ден­ному було "Про критичний стан у вугі­ль­ній промисловості України та шляхи його подолання". На з'їзд прибули Мі­ністр енергетики та вугільної проми­сло­вості Володимир Демчишин, на­род­ні депутати.

Від шахтарів Львівщини учасни­ками цього форуму були в.о. генера­льного директора ДП "Львіввугілля" Ярослав Наливайко, заступник техніч­ного директора Сергій Руденко, голови шахтарських профспілок - Львівської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості України Олег Турчин, Регіон ... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 05.05.2015

Перший керівник ДП "Львіввугілля" Ярослав НАЛИВАЙКО впевнений, що сучасні реалії вимагають оперативних рішень. Перед командою фахівців держпідприємства він сформулював чітке завдання: поставити роботу наших вугільних підприємств на нормальну економічну платформу.

- Жодної тонни назад! - наголошує щодня на селекторних нарадах з керів­никами відокремлених підрозділів Яро­слав Михайлович. - Як казав пат­ріарх вугільної галузі Микола Сургай: не бій­теся великих зарплат, бійтеся ма­лих об'ємів.

Сформовані напружені завдання з вуглевидобутку, і їх виконання суворо контролюється щодня. Започаткована нова практика: на наради в держпід­приємство запрошують провідних спе­ціа­лістів шахт, щоб з перших вуст почу­ти звіти про роботу по кожному нап­-рямку та тут же, разом з спеціалістами ДП "Ль­вів­вугілля", ... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 05.05.2015