Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Серпень » 31

У неділю 30 серпня в рамках святкування Дня шахтаря за сприянням ДП «Львіввугілля» відбувся традиційних турнір з боксу, на який були запрошені 28 спортсменів дитячо-юнацьких спортивних шкіл з міст Червонограда, Львова, Радехова та наших сусідів з Володимир-Волинського. Молоді вихованці шкіряної рукавички змагалися індивідуально. Було проведено 14 боїв. Усі спортсмени з Червонограда вибороли перемоги. За найкращу техніку нагороди отримали Михайло Рудий (Червоноград), та Денис Герасимчук (Володимир-Волинський); за найкращий бій - Єдьшан Гулієв (Львів, клуб "Південний") та Леонід Терещук (Володимир-Волинський). 

Володимир ВОВК


 

 

 

| Добавил: admin | Дата: 31.08.2015

 

У переддень професійного свята Дня шахтаря представники шахтарських колективів та міська громада вшанували пам’ять загиблих та померлих шахтарів.

Зранку в церквах міст Червонограда, Сокаля, Соснівки та селища Гірник  також були проведені поминальні молебні.

Священики місцевих храмів відправили поминальну  панахиду біля пам’ятника загиблим гірникам у Червонограді. Міський голова Червонограда Ігор Чудійович, представники адміністрації ДП «Львіввугілля» на чолі з в.о. генерального директора Ярославом Наливайком, делегації шахт, голова Львівської територіальної організації Укрвуглепрофспілки  Олег Турчин та голова Регіонального об’єднання Незалежної профспілки гірників м.Червонограда ... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 31.08.2015

 

З почуттям глибокої шани вітаємо підкорювачів підземних горизонтів Прибужжя і всіх тих, хто забезпечує їхню роботу, а також славних ветеранів вугільної галузі Львівщини з професійним святом – Днем шахтаря!

Гірники – люди мужньої професії, і у складних економічних умовах вуглекопи Львівщини підтверджують високу професійність і майстерність у роботі. Шахтарі виконують важливе завдання: нелегкою працею видобувають хліб української енергетики – вугілля.

Головним надбанням багатотисячного трудового колективу ДП «Львіввугілля» сьогодні є збереження цілісності державного підприємства, робочих місць, збільшення об’ємів виробництва та поліпшення ситуації з реалізації вугілля.

Професійне свято гірники Галичини зустрічають з трудовими здобутками. У липні вуглевидобувники під ... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 31.08.2015