Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Серпень » 13

Шахтоспецмонтажно-налагоджувальне управління - єдина організація у Західній Україні, що виконує роботи з проектування, монтажу, ремонту, діагностики та налагодженню шахтного обладнання. Авторитет «наладчиків» - беззаперечний, а повага до інженерів, що працюють на стику науки та практики – величезна.

  • Наш авторитет високий рівно настільки, наскільки ми корисні шахтам, - говорить начальник шахтоспецмонтажно-нагоджувального управління Микола САВАРІН. – Я не перестаю повторювати це працівникам. Свій початок «наладка» веде з 1961 року, і, певен, допоки працюватимуть шахти, доти і потрібне буде наше управління. Механічне та стаціонарне обладнання шахт як Львівщини, так і Волині, давно вже відпрацювало нормативний&nbs ... Читати далі »
| Добавил: admin | Дата: 13.08.2015

На дільниці з ремонтно відновлювальних робіт шахти «Степова» ДП «Львіввугілля» злагоджено працює колектив під керівництвом Миколи КОПОТЯ.

-Основне завдання колективу нашої дільниці ремонт усього гірничошахтного обладнання – блоків управління секцій, лінійних домкратів, лебідок, редукторів, комбайнів РКУ – 10, конвеєрів СП-202, СП-26, гідрозамків, модулів, турбомуфт, - розповідає Микола Іванович. - Також займаємося заміною манжет на секційних механічних кріпленнях. Обладнана дільниця двома токарними верстатами, пресом, молотами, стендами для розробки мехкріплень та іншим спеціальним устаткуванням. Зараз ми якраз готуємо для роботи у 134 лаву планову заміну гірничого обладнання.

- У колективі багато молодих гірників, - зазначає начальник дільниці. – Вже декілька років працюють Андрій Хамляк, Яросл ... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 13.08.2015