Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Серпень » 17

Шахтоспецмонтажно-налагоджувальне  управління  -  єдина організація у Західній Україні, що виконує роботи з проектування, монтажу, ремонту, діагностики та налагодження шахтного обладнання. Авторитет "наладчиків" беззаперечний, а повага до інженерів, що працюють на стику науки та практики - величезна.

- Наш авторитет високий рівно на­сті­льки, наскільки ми корисні шахтам,-говорить начальник шахтоспецмон­таж­но-налагоджувального управління Мико­ла Саварін. - Я не перестаю пов-торю­ва­ти це працівникам. Свій початок "на-­­ладка" веде з 1961 року, і, певен, до­по­ки працюватимуть шахти, доти і по­трібне буде наше управління. Меха­ніч­не та стаціонарне обладнання шахт як Львівщини, так і Волині, давно вже ... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 17.08.2015

Напередодні Дня шахтаря ДП «Львіввугілля» спільно з редакцією газети «Гірник» оголосили фотоконкурс «Люди і вугілля», присвячений професійному святу.

На редакційну пошту вже надій­шли кіль­ка фото, серед  яких світлина з шахти “Межирічанська”, де зображені гірники  дільниці  №6 з ви­­добутку  вугілля.

Усі  конкурсні  роботи  просимо над­си­лати до 20 серпня за адре­сою:

 редакція газети "Гірник",

вул.В.Сту­са, 23,

 м. Червоноград, 80100.

Е-mail: girnyk-press@ukr.net.

< ... Читати далі »
| Добавил: admin | Дата: 17.08.2015