Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Серпень » 14

За перше півріччя 2015 року при плановій нормі зольності 46,8% фактична зольність видобутого шахтами вугілля склала 45,3%, що нижче планової на 1,5%. До відповідного періоду 2014 року зольність видобутого вугілля зменшилась на 0,9%, повідомила начальник Управління технічного контролю якості вугілля та стандартів Ірина НАЛИВАЙКО.

Значного покращення якісних показників досягнуто на шахті«Великомостівська», при плановій нормі зольності 39,0% фактична склала 35,0%  та «Червоноградська», при плановій нормі зольності 52,5% фактична склала 50,5%. Шахти «Великомостівська», «Межирічанська», «Степова» забезпечили відвантаження високоякісного вугілля марки Г 0-200 на потреби енергетики. Так, за 6 місяців п.р. загалом відвантажено 150,4 тис тонн рядового вугілля. З них на Калуську ТЕЦ відвантажено 52,8 тис тонн, на Вуглегірську ТЕС 39,8 ти ... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 14.08.2015

Як поінформував головний енергетик ДП «Львіввугілля» Володимир Троць, за І півріччя 2015 року, завдяки преренесенню енергозатратних технологічних процесів на нічний час та час напівпіку шахтами ДП «Львіввугілля» зекономлено 2 млн 634,4 тис грн.

Основний показник ефективного використання електроенергії - питома витрата електроенергії (кВт.год./т.), яка необхідна для контролю за енергоємністю виробництва і раціональним використанням електроенергії загалом по підприємству, а також для визначення потреби в електроенергії на період, що планується.

За січень-червень цього року питома витрата електроенергії по зонному обліку роботи шахтами ДП «Львіввугілля» становить 55,8 кВт.год./т.

 

| Добавил: admin | Дата: 14.08.2015

За   ініціативою  пер­­шого  керів­ника  ДП “Львів­вугілля” Ярослава НАЛИВАЙКА з серпня розпоч­ала ро­бо­ту школа кадрового ре­зер­ву началь­ників  вуглевидобувних  ді­ль­ниць шахт.

 Про це повідомив в.о. заступника генерального ди­рек­тора з виробничих питань-ди­ректора дирекції з вироб­ництва ДП “Ль­віввугілля” Володимир Мочульський. Наразі дирекція з кадрів та соц­питань провела ретельний відбір канди­датів з шахт, які пройдуть від­повідне стажування терміном 100 днів у держпідприємстві.

Марія ЛУЦЕНКО

| Добавил: admin | Дата: 14.08.2015

Гірник шахти "Відродження" Василь  КУРКА  рік  відслужив у зоні антитеро­ристичної операції.

Строкову службу 23-річний шах­тар про­ходив у десантних військах, тому після мобі­лізації йому дали ли­ше де­в'ять днів на під­готовку на Яво­рівському полігоні. Разом з ешелоном військової техніки 24 механі­зо­ва­ної бригади командир відділення проти­танкового взводу Василь Курка ви­рушив на Дон­бас.

Спочатку обороняв україно-росій­сь­кий кордон, щоб не про­пустити воро­жу тех­ніку, згодом ви­ко­нував бойові зав­дання у Луган­ській області. У червні повернувся на діль­ни­цю підготовчих робіт шахти "Відрод­ження". Впевнений, що треба усіма силами втримати по­лум'я війни якнайдалі ві ... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 14.08.2015

На вугільних підприємствах ДП «Львіввугілля» триває підготовка до роботи у холодну пору року. Сьогодні репортаж з шахти «Великомостівська».

Як розповів головний механік копальні Роман Гануляк, на шахті створені дві бригади з ремонту обладнання котельні та теплових мереж. Згідно організаційно-технічних заходів, які затверджені наказом по підприємству, закінчується поточний ремонт котла №3 у якому проведена заміна рухомої решітки та часткова його обмурівка. Завершені ремонтні роботи даху покрівлі робочої лазні, клітьового підйому та котельні шахти. Триває заміна труб теплопостачання в приміщенні АПК, технічна промивка регістрів системи опалення та ізоляція шахтної тепломережі. Невдовзі розпочнеться поточний ремонт котла №1 та калориферної установки, щоб забезпечити безперебійне функціонування клітьового ствола взимку.

... Читати далі »
| Добавил: admin | Дата: 14.08.2015