Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Серпень » 14 » ГОТУЙ САНИ ВЛІТКУ
06:31
ГОТУЙ САНИ ВЛІТКУ

На вугільних підприємствах ДП «Львіввугілля» триває підготовка до роботи у холодну пору року. Сьогодні репортаж з шахти «Великомостівська».

Як розповів головний механік копальні Роман Гануляк, на шахті створені дві бригади з ремонту обладнання котельні та теплових мереж. Згідно організаційно-технічних заходів, які затверджені наказом по підприємству, закінчується поточний ремонт котла №3 у якому проведена заміна рухомої решітки та часткова його обмурівка. Завершені ремонтні роботи даху покрівлі робочої лазні, клітьового підйому та котельні шахти. Триває заміна труб теплопостачання в приміщенні АПК, технічна промивка регістрів системи опалення та ізоляція шахтної тепломережі. Невдовзі розпочнеться поточний ремонт котла №1 та калориферної установки, щоб забезпечити безперебійне функціонування клітьового ствола взимку.

- Щоп’ятниці під головуванням директора Сергія Суворова проводиться нарада по обговоренню та вирішенню проблемних питань підготовки до зими. Заходи на даний час виконані на 30%, а в цілому повинні бути завершені до 10 жовтня цього року,- говорить Роман Ількович. - Найболючіше питання - це відсутність вогнетривкої цегли та глини для мурування котлів. Надіслана заявка у ДП «Львіввугілля» щодо забезпечення матеріалами, які безпосередньо потрібні для проведення робіт. Чекаємо їх централізованого постачання. Усі роботи виконують робітники шахти. Левова частка навантаження припадає на електрослюсарів з великим досвідом роботи - Андрія Буселя , Олега Романчука, Сергія Полежаєва та начальника котельні Івана Фарисея, чию сумлінну працю варто відзначити.

Володимир ВОВК

На фото: (зліва направо) електрослюсарі дільниці стаціонарного обладнання Андрій Бусель та Олег Романчук під час проведення ізоляційних робіт шахтної тепломережі.

: | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Зробити безкоштовний сайт з uCoz