Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Серпень » 25 » ШАНОВНІ ШАХТАРІ! ДОРОГІ КРАЯНИ!
13:42
ШАНОВНІ ШАХТАРІ! ДОРОГІ КРАЯНИ!

Щиро вітаємо вас із величним державним святом –

24 річницею проголошення Незалежності України.

Століттями український народ ціною надзвичайних зусиль виборював священне право бути господарем на своїй землі, самому вирішувати свою долю. Мільйони найкращих синів та дочок України поклали на вівтар свободи свої сили і знання та найцінніше - своє життя.

24 серпня 1991 року було проголошено Акт незалежності України, який передував докорінним змінам у суспільно-політичному житті нашої держави. За час, що минув, усі ми стали свідками як прикрих невдач, так і безумовних успіхів на тернистому шляху державотворення.

Сьогодні Україна проходить чи не найважче за часи своєї незалежності випробування на єдність та територіальну цілісність. Від кожного з нас залежить, якою бути нашій державі. Тому святий обов’язок кожного українця - відстояти і зберегти її для наших дітей та онуків.

У цей святковий день зичимо вам мудрості, взаємоповаги та взаєморозуміння. Нехай ваша нелегка праця на благо шахтарського краю та рідної України завжди буде плідною і натхненною, приносить добробут у ваші домівки. Миру, щастя, добра та міцного вам здоров’я. Нехай Господь Бог береже нас усіх та нашу рідну державу.

Слава Україні! Героям Слава!

 

Ярослав НАЛИВАЙКО,

         в.о. генерального директора

ДП "Львіввугілля"

Олег ТУРЧИН,

голова Львівської територіальної

організації Профспілки працівників

вугільної промисловості України

Михайло ШАБЛЯ,

голова Регіонального об’єднання

Незалежної профспілки

гірників України м. Червонограда

 

: | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Зробити безкоштовний сайт з uCoz